imgsize

Проект “Дороги України” нещодавно представив для українських водіїв безкоштовний мобільний навігатор OsmAnd, що враховує при прокладенні маршруту якість дорожнього покриття, пише autocentre.ua.

Усі автомобілісти щодня стикаються з якістю доріг в Україні. Команда проекту “Дороги України” пропонує зробити перший крок у вирішенні цієї проблеми і зібрати достовірну інформацію про ями на дорогах. Додаток записує інформацію в автоматичному режимі під час їзди, коли включений приймач GPS і потім передає на сервер. Також нещодавно було реалізовано можливість прокладення маршруту за критерієм якості доріг. Результати можна побачити на офіційному сайті проекту www.uaroads.com.

avtomobilistam_stal_dostupen_navigator_plokhikh_dorog

Завантажити мобільного навігатора на базі додатка OsmAnd дуже просто, досить скористатисяпосиланням. Більше того, робота з мобільною навігатором стала зрозуміліша, оскільки до нього додається детальна інструкція. Так що, якщо доки усі ями на українських дорогах не можна усунути, то навігатор OsmAnd допоможе хоча б передбачати їх і вибрати оптимальний маршрут.

document.write(«»);