d50981ed94f82bc6d3871ac18795a235_orig

Як стилізувати дешевий пікап під дорогий позашляховик, знають не тільки китайці, а й індуси.

Вам відомо, як китайські марки наслідують іменитим брендам. Наприклад, в ролі орієнтира дизайнери, які створювали вигляд нового китайського пікапа Shanxi Victory X1, вирішили взяти вантажопасажирський Cadillac Escalade EXT: передок і оптика «китайця» досить яскраво копіюють зовнішність американського велета.

До речі, такого роду підробкою однієї машини під іншу займаються не тільки компанії, але і прості китайські автомобілісти: китайці готові зробити максимум можливого, щоб їх Brilliance або Hafei був як BMW або Mercedes-Benz.

Але виявляється, такий різновид «тюнінга» цікавить не тільки автовласників з Піднебесної. В Індії з дешевого пікапа Tata Xenon зробили репліку мерседесівського концепту Mercedes-Benz Ener-G-Force – машини, яка демонструвалася на американській виставці Auto Design Show Challenge 2012 року, щоб показати, яким би міг бути G-клас 2025 року.

Варто зазначити, що вийшло не надто схоже … Взяти хоч кузов: індусу довелося використовувати пікап, хоча оригінальний концепт – п’ятидверний. Хоча сам вибір «першоджерела» – вельми оригінальне і сміливе рішення.

document.write(«»);