7e7a2c67f78560a3a8afef64f17b4f9a_orig

Місцевий житель планує виручити за саморобку 130 тисяч рублів.

Перед Днем Перемоги, коли багато автомобілістів почали прикрашати свої автомобілі банальними наклейками “Спасибі дідові за перемогу”!, житель Таганрога вирішив піти далі, спорудивши з немолодого седана ВАЗ-2106 самохідний макет згаданого танка Т-34. На місцевому параді, куди автор саморобки приганяв творіння, що вийшло, “псевдотридцатьчетвірка” користувалася божевільним успіхом!

“Тюнінг обійшовся в 60 тисяч рублів. Ми з моїми друзями постаралися відтворити танк Т-34 часів ВВВ з підручних засобів в гаражі вечорами,” – говорить Юрій, власник “танка”.

Тепер же творець “танка” вирішив продати транспортний засіб, що встиг стати місцевою знаменитістю (авторська орфографія і пунктуація збережені): “Продам танк у минулому кулька відмінно прикрасить приватний двір або можна використати здаючи в оренду організаторам заходів пропозиції поступали різні але немає времяни цим заниматся танк на повному ходу”.

За колишню вазівську “шестірку” далеко не першої свіжості таганрозький умілець планує виручити 130 тисяч рублів. Але доки оголошенням, що зібрало більше п’яти тисяч переглядів, не зацікавився жоден реальний покупець.

document.write(«»);