979dcaed431f89f7d18fd5ab896a779c

Більше трьох мільйонів переглядів за декілька днів набрали на YouTube коротке відео, що зафіксувало одну дуже безглузду аварію. Інцидент, що став надбанням Інтернету, стався в Саудівській Аравії.

На перших кадрах ролика видно, як по швидкісному шосе рухається довгий вантажний автомобіль з кузовом, що задрався вгору, – очевидно, він був погано закріплений і піднявся під впливом зустрічного вітру. Вже через декілька секунд кузов врізається в закріплений над асфальтом дорожній покажчик і ламає його.

 

 

“Здається, він проходив водійські тести в Канаді”, – іронізує в коментарях один користувач. “У GTA V зламати дорожній покажчик було неможливо навіть за допомогою Boeing 747. Може, в GTA 10 вийде? Сподіваюся, що я ще буду живий до того моменту”, – додає інший.

“Ну, принаймні, це сталося вже після того, як він висадив жирафів”, – сміється третій.

Інтернет-користувачі також кепкують з водія білого пікапа, який, ніби не помічаючи небезпеки, сміливо кидається на обгін вантажівки буквально за секунду до зіткнення. “Я навіть не знаю, хто з них безглуздіший – шофер вантажівки чи хлопець за кермом пікапа”. Інші користувачі відмічають, що власник білого авто намагався попередити вантажівку про катастрофу.

document.write(«»);