Нова модель Skoda з’явиться не раніше 2021 року. При цьому новим буде все – від дизайну, до “начинки”, пише avtoblog.ua.

На сторінках європейських автомобільних видань з’явилася інформація про те, що чеський бренд Skoda оновить модель Octavia в 2021 році. Очікується, що модель отримає абсолютно нову зовнішність і «м’який» гібридний двигун. Згідно з попередньою інформацією, нове покоління Skoda Octavia відмовиться від колишнього 1,6-літрового двигуна TDI і перейде на «м’яку» гібридну силову установку, виконану на основі 1,5-літрового мотора.

Крім цього, моторну гамму популярної моделі поповнять 2,0-літровий «дизелі», потужність яких складе 184 і 190 кінських сил. Найпотужніша версія буде комплектуватися 1,8-літровим 200-сильним TSI. Що стосується зовнішності, то тут нова Skoda Octavia зможе похвалитися повністю світлодіодною оптикою і великою кількістю хромованих акцентів на кузові.

Власників моделі порадує система голосового управління мультимедійним центром і деякі функції напівавтономного управління. Новинка буде побудована на базі модернізованого шасі MQB, яка пізніше ляже в основу оновленого Skoda Superb. Якщо говорити про моделі в кузові універсал, то вона буде відрізнятися багажником об’ємом в 630 літрів, а ліфтбек відчутно додасть в довжині.