Фахівці тюнінг-ательє Brabus допрацювали легендарний рамний позашляховик Гелендваген G500 4 × 4, удосконаливши його екстер’єр, салон і силовий агрегат.

Зовнішність Mercedes G500 4 × 4 Brabus виділяється новими бамперами, дзеркалами заднього виду, радіаторними гратами, капотом і встановленим спойлером на даху ззаду. Крім цього, тюнінгований автомобіль виділяється сталевими патрубками системи випуску, оснащеними регульованими клапанами.

Під капотом Мерседес G500 4х4 Брабус встановлена та ж сама чотирилітрова V-подібна «вісімка» з подвійним турбонадувом. Інтегрований в силовий агрегат тюнінг-пакет PowerXtra збільшує його віддачу до 500 кінських сил і 710 Нм крутного. Динамічні характеристики позашляховика можуть скласти конкуренцію багатьом спортивним легковикам. Так, розгін до 100 км / год займає у G500 4 × 4 Brabus всього 6,9 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 210 км / ч.

Коли можна буде придбати доопрацьований Брабус Гелендваген 4х4 поки не відомо. Ціна вражаючого тюнінга також не називається

document.write(«»);