2873_volkswagen_passat_b8

Топове європейське ательє JMS Fahrzeugteile GmbH офіційно представило комплексну програму модернізації для нового сімейства Volkswagen Passat (B8) 2015 модельного року. Автомобіль нового покоління отримав безліч оригінальних рішень і більш агресивний зовнішній вигляд.

Фахівці німецької компанії JMS Fahrzeugteile GmbH відзначають, що програма модернізації доступна, як для седана, так і для універсала Volkswagen Passat нового покоління. Автомобіль отримує передній спойлер з інтегрованим сплітером, модифіковані бічні пороги і унікальні 19-дюймові чорні колісні диски Barracuda Racing.

Крім того, модернізований седан або універсал Volkswagen Passat (B8) 2015 модельного року може бути оснащений регульованою підвіскою KW Variant 3, яка зменшує дорожній просвіт автомобіля на 50 мм спереду і на 40 мм ззаду. На превеликий жаль, представники JMS відмовилися вдаватися в подробиці змін салону автомобіля і його двигуна, але, зазначили, що Passat нового покоління може бути оснащений спортивною вихлопною системою, оптимізованим блоком управління ECU і спеціальним педальним вузлом Speed Pedal.

document.write(«»);