В Україні вже достатньо автогазу, щоби покрити попит, повідомили опитані Фокусом водії з різних регіонів. Про це йдеться у свіжій статті видання «Фокус» — «Полювання на бензин. Коли українці зможуть забути про дефіцит палива».

Директор «Консалтингової групи А-95» Сергій Куюн стверджує, що черг за автогазом немає, крім випадків коли газ продається за ціною 37 грн/л (здебільшого 42-45 грн/л). За його даними, щодо газу імпорт вже перевищив очікування, зараз газ завозять на третину більше імпортерів, ніж у травні — 45 компаній.

Водії підтверджують такі дані. Так, редактор Фокусу каже, що в Києві достатньо газу — він є на багатьох автозаправках, ціна на деяких АЗС впала до 38 грн/л.

У Житомирі протягом останнього тижня також немає проблем із заправкою газом, розповіла Фокусу місцева мешканка. За її словами, не всі заправки працюють: деякі закриваються, поки чекають на постачання палива, але це не створює черг. Ціна на газ — 40-42 грн/л, але вже в Романівському районі Житомирської області газ продають по 45 грн/л.

На Рівненщині знайти газ на заправках нескладно — він є усюди. В Одесі заправитися газом також простіше, ніж дизелем та бензином. Ціна газу на автозаправках міста становить 42-43 грн/л.

Місцеві жителі розповіли Фокусу, що у Вінниці за останній тиждень ситуація з паливом покращала. Зокрема, на багатьох АЗС у вільному доступі є автогаз.