008

Передумови цього стильного проекту почали зароджуватися в 2010 році, коли Артем з Оренбурга придбав Волгу ГАЗ-24 1978 року випуску за 10.000 рублів. Виходячи з ціни, відразу можна зробити висновок про те, в якому жахливому стані знаходилася придбана ним машина.

Поїздка на такому автомобілі вимагала міцних, як метал Волги, нервів. Мотор раз у раз перегрівався, а гальма працювали “на удачу”. Артем вирішив боротися з труднощами, не уникати їх, і запланував повністю змінити свій автомобіль. З іржавого відра ГАЗ-24 повинна була перетворитися на щось, що запам’ятовується.

Від внутрішнього до зовнішнього

Коли з технічною частиною автомобіля було завершено, прийшла пора попрацювати над косметичною частиною. Автомобіль був забарвлений в помаранчевий колір з білим дахом. Але іноді всесвіт втручається в наші плани. Для Артема всесвіт підготував пару ДТП, після яких увесь пройдений шлях довелося починати спочатку.

Так поступово почався процес відновлення. В першу чергу, власник повернув до життя серце автомобіля. Для цього був знайдений оригінальний мотор 24Д на 95 к.с. і чотириступінчаста трансмісія. Щоб машина могла не лише рухатися, але і переміщатися по заданій траєкторії, Артем повністю оновив підвіску і додав поліуретанові сайлентблоки і додаткові важелі жорсткості.

Вже з новими силами і поглядом на якість роботи над автомобілем Артем почав відродження проекту ідеальною для нього 24-й. По-новому був підготовлений кузов, зроблено розширення арок, встановлені стильні американські диски, які ви можете бачити на багатьох західних лоурайдерах. Схема фарбування залишилася колишньою – білий дах і помаранчевий кузов – а ось якість фарби змінилася, тепер кузов покриває металік з вкрапленням ксералика.

Обов’язковий атрибут кожного лоурайдер проекту – гідравлічна або пневматична підвіска. Із зрозумілих причин Артем вибрав чотирьохконтурну пневматичну підвіску, що дозволяє гнучко регулювати налаштування висоти автомобіля.

Інтер’єр помаранчевої ГАЗ-24 теж пережив деякі зміни. Зокрема, була зроблена віброшумоізоляція, яка глушить мотор 24Д, що реве на високих швидкостях. Багажнику дісталася “пафосна обробка” з крокодиловою шкірою і ламінатом.

document.write(«»);