У США на продаж виставили раритетний спорткар Lancia Hyena Zagato 1992 року випуску. Усього було випущено 24 таких авто.

Подробиці про авто розповіли на сайті RM Sotheby’s, інформує novyny.pro.

Lancia Hyena Zagato заснована на базі моделі Delta Integrale, яка прославилася завдяки великій кількості перемог у перегонах ралі. Спорткар був розроблений спільно з італійським виробником кузовів для авто Zagato.

Дизайн та стан

Спереду Lancia Hyena Zagato розміщені подвійні фари та компактна решітка радіатора. На бампері є кілька повітрозабірників. Позаду розташовані вузькі ліхтарі. Модель має більш обтічний кузов у ​​порівнянні з Lancia Delta Integrale.

Виставлений на продаж спорткар пофарбований у блакитний колір Grigio Alloy. Спочатку автомобіль мав червоний кузов, але у 2021 році новий власник перефарбував авто.

На авто встановлені легкосплавні колісні диски темно-сірого кольору. У 2022 році було проведено масштабну реставрацію спорткара.

Пробіг автомобіля складає 31 200 км. Спорткар має відмінний стан і не потребує ремонту.

Інтер’єр

В інтер’єрі встановлені два спортивні сидіння синього кольору. Всередині також присутні алькантара та вставки з вуглецевого волокна.

Крім цього, в інтер’єрі можна знайти велику кількість різних датчиків. Вони відображають інформацію про стан двигуна та температуру оливи.

Характеристики

Стандартна Lancia Hyena Zagato оснащена 2,0-літровим турбованим бензиновим двигуном потужністю 210 к.с. і 304 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

Виставлений продаж спорткар отримав форсований до 320 к.с. двигун. Розгін від 0 до 100 км/год займає менше ніж 5 секунд, а максимальна швидкість становить понад 230 км/год. Крутний момент передається на всі чотири колеса завдяки системі повного приводу. Крім цього спорткар отримав нову вихлопну систему та доопрацьовану підвіску. Було покращено й гальмівну систему авто.

Це єдина Lancia Hyena Zagato на території США. Продавець просить за автомобіль 250 000 доларів.