Стильний мінівен Hyundai Staria на австралійському ринку отримав нову комерційну версію Staria Load. Автомобіль призначений для перевезення вантажів та різного обладнання, а під капотом розташувався потужний турбодизель.

Про це повідомляє OBOZREVATEL із посиланням на пресслужбу виробника. Найелегантніший мінівен на планеті – Hyundai Staria – продовжує обростати новими версіями. На цей раз спеціальну модифікацію Load показав австралійський підрозділ компанії.

Staria Load має три варіанти виконання – Van, Crew Van та Premium Van. Залежно від версії у машині передбачено від 2 до 5 місць, а вантажне відділення має об’єм від 2340 до 4935 л.

Новинку рухає 2,2-літровий турбодизель CRDi потужністю 177 к.с. та крутний момент 430 Нм. У парі з ним працює виключно 8-ступеневий «автомат», що передає всю цю міць до передніх коліс.

Staria Load має багатий список стандартного оснащення, включаючи 7 подушок безпеки, світлодіодну світлотехніку, 17-дюймові диски та електропривод задніх дверей. Крім того, частка автомобіля передбачає широкий набір електронних помічників водія Hyundai SmartSense. У базовій версії на панелі приладів розташовуються 4,25-дюмова шкала приладів і сенсорний 8-дюймовий монітор інфо-розважальної системи. У топовій версії Premium обидва дисплеї мають діагональ 10,25 дюйма.

Авто вже доступний для австралійських покупців за ціною від $35 239.