Дебютним ринком для компактного седана Hyundai, що змінив покоління, стане Індія: повноцінні фірмові зображення такого автомобіля місцевий підрозділ марки поширив тиждень тому. А ось «живі» фото без камуфляжу, прилетіли з Кореї, їх виклали у співтоваристві MotorsJason (воно ж Maylon) на онлайн-майданчику Naver, пише AmperCar.

Нагадаємо, на деяких ринках (включаючи індійський) бюджетник зветься Verna, на інших це Accent. До речі, на батьківщині бренду модель давно не продають, і камбек не планується: там лише обкатують машини нової генерації. Ну і відзначимо, що шпигуни застукали ліворульний акцент, а не версію для індійців.

У нового седана суттєво агресивніший вигляд. Так, радіаторна решітка тепер ширша, до того ж її «опустили». Під кромкою нового рельєфного капота проходить діодна смужка, що виконує роль денних ходових вогнів, — у стилі рестайлінгової Сонати та флагманського Grandeur (у Accent цей елемент складається з трьох секцій, тоді як, наприклад, Grandeur суцільна лінія). Самі фари встановили нижче, ніж у попередньої моделі, під ними розташовані окремі протитуманні. Задні ліхтарі зробили у вигляді єдиної плашки з відгалуженнями по краях, при цьому на кормі ще є прорізи. Нарешті, заднє скло та багажник стали більш похилими.

Габарити все ще не розкрито. Довжина попереднього Accent дорівнює 4405 мм, попередньої індійської Verna – 4440 мм. Колісна база у машин збігається – 2600 мм.

Офіційних фото інтер’єру поки немає, втім, ми вже бачили його на шпигунських фото: усередині з’явилося табло – приладку та екран мультимедіа-системи помістили в один корпус.

Відомо, що в Індії седан нового покоління буде доступний з бензиновими “атмосферником” 1.5 MPI та “турбочетвіркою” T-GDI аналогічного обсягу (потужність не названа). Обидва двигуни працюють у парі з шестиступінчастою «механікою», з турбомотором працюватиме семиступінчаста роботизована коробка з двома зчепленнями. Попередній індійський седан оснащувався 115-сильним півторалітровим «атмосферником» і «турботрійкою» 1.0 (120 к.с.), а ще у попередника був дизель 1.5 CRDi на 115 к.с.

Презентацію нової «чотирьохдверки» проведуть в Індії 21 березня.