В Індії Hyundai розпочала прийом заявок на бензинову версію Alcazar 1.5 Turbo GDi. Зацікавлені покупці можуть зробити попереднє замовлення в авторизованих дилерських центрах Hyundai Signature або онлайн за символічну суму 25 000 рупій (1,1 млн гривень за актуальним курсом валют).

Новий бензиновий двигун 1.5 Turbo GDi Hyundai Alcazar працює в парі з двома варіантами трансмісії – 7DCT та 6MT. Новий високопродуктивний силовий агрегат з максимальною потужністю 160 л. і крутним моментом 253 Нм є найекономічнішою трансмісією у своєму сегменті. Alcazar також буде пропонуватися з економічним дизельним двигуном CRDi об’ємом 1,5 л, що відповідає вимогам RDE, потужністю 116 к.с. і крутним моментом 250 Нм.

Hyundai Alcazar зазнав стилістичних змін завдяки новому дизайну передньої решітки, який покращує естетику цього позашляховика, надаючи йому нового сміливого та мужнього вигляду. Hyundai також оновив емблему “ALCAZAR”. У рамках оновлень 2023 модельного року Alcazar тепер пропонуватиметься покупцям із 6 подушками безпеки в стандартній комплектації, а також із функцією Stop & Go, що підвищить коефіцієнт зручності цього позашляховика.