Hyundai опублікувала відео, що дозволяє у подробицях оцінити зовнішній вигляд нового електричного позашляховика моделі Kona 2024, який вийде на ринок цього літа. Hyundai Kona EV отримав кілька нових функцій та більш динамічний дизайн, повідомляє журнал «Україна Електро».

У 2018 році Hyundai випустила першу електричну модель Kona із запасом ходу 469 кілометрів як частину нового покоління електромобілів Hyundai. Хоча електричний позашляховик був перероблений у 2021 році для надання йому більш спортивного та аеродинамічного вигляду з новою передньою панеллю, він, як і раніше, відчувався як автомобіль із традиційним ДВС.

Hyundai виправила це повністю переробивши модель 2024 року. Новий Kona EV 2024 має більш динамічний, привабливий стиль та інтер’єр. Незважаючи на те, що модель буде представлена в бензиновій, гібридній та батарейній версіях, її дизайн орієнтований насамперед на електромобілі. Гладка аеродинамічна поверхня підкреслена пікселізованими безшовними фарами Horizon, що простяглися по всій довжині носової частини автомобіля. Рельєфне облицювання колісних арок, що включає фари та задні ліхтарі, доповнюють дизайн.

Новий Hyundai Kona може похвалитися інтер’єром, що включає 12-дюймові дисплеї з додатковим навколишнім освітленням, що забезпечує практичні функції та індивідуальний підхід до керування автомобілем. Компанія також показала на відео, що у багажнику багато місця для зберігання речей.

Довжина нової Kona складає близько 4,25 м, що на 15 см більше, ніж у моделі 2023, на 6 см збільшилася колісна база. Більш детальна інформація про машину, включаючи ціни та характеристики трансмісії, очікується ближче до літа.