Індійський офіс Hyundai продовжує підігрівати інтерес до седана Verna нового покоління, який представлений на місцевому ринку під ім’ям Verna (нам він відомий як Accent). Цього разу він випустив повноцінний відеотизер, у якому показано не лише екстер’єр, а й інтер’єр оновленої моделі, повідомляє MMR.

Седан третього покоління буде «агресивнішим» і «свіжішим» за попередника – йому дістануться широкі ґрати радіатора, незвичайна головна оптика зі світлодіодним «поясом» денних ходових вогнів і задні ліхтарі, зроблені у вигляді єдиної плашки з «відгалуженнями» по краях.

Також автомобіль зросте у габаритах. Його довжина збільшиться на 95 мм (до 4535 мм), ширина – на 36 мм (до 1765 мм), а колісна база «розтягнеться» на 70 мм, до 2670 мм. Не зміниться лише висота, яка становитиме колишні 1475 мм.

Салон автівки, який на тизері показали лише частково (задній ряд), стане просторішим, а в дорогих комплектаціях він буде оброблений «шкіряною оббивкою преміум-класу». Також обіцяні м’які матеріали обробки передньої панелі, бардачок, що охолоджується, і штатний тримач для телефону.

Випускатимуть і продаватимуть авто з двома бензиновими двигунами: 1,5-літровим «атмосферником» потужністю 115 кінських сил та новим 1,5-літровим турбомотором, який розвиватиме до 160 к.с. і працювати в парі із семишвидкісним «роботом» DCT.