У Сумах на продаж виставили тюнінгований ЗАЗ 965 1968 випуску. Автомобіль отримав багато доробок. Подробиці розповіли в оголошенні на сайті OLX, повідомляє «Фокус».

Кузов ЗАЗ 965 був пофарбований у яскраво-червоний та сріблястий кольори. Він зберіг відомі риси дизайну, але отримав деякі інші елементи кузова.

Задні повітрозабірники стали помітно більшими, оскільки автомобіль тепер оснащується 1,2-літровим двигуном від «Таврії». Він працює в парі з 4-ступінчастою механічною коробкою перемикання передач від ЗАЗ 968.

Зовнішній вигляд доповнюють колісні диски Alfa Romeo. Ступиці та гальма були взяті від ВАЗ 2108.

Автомобіль був повністю відреставрований та доопрацьований у 2018 році. Він повністю у робочому стані та не потребує ремонту.

Пробіг «Запорожця» після реставрації складає лише 2000 км. Продавець заявляє, що авто не використовувалося взимку та в дощову погоду.

Інтер’єр автомобіля також було повністю змінено. Власник перетягнув салон тканиною та екошкірою. Усередині є аудіосистема Kenwood та 4 динаміка сумарною потужністю 350 Вт. Передбачено і підключення через Bluetooth та USB порт.

Автомобіль заводиться із кнопки. Також є люк на стелі та центральний замок.

Вартість ексклюзивного ЗАЗ 965 складає 2800 $ з можливим торгом. Крім цього, продавець не проти розглянути обмін на інший автомобіль типу фургон.