Українець скрупульозно відновив стару радянську автокласику. Те, як ідеально виглядає реставрований ЗАЗ-965, можна побачити в Instagram-акаунті «zaz965ua», повідомляє «Стіна».

Умілий майстер проживає в одному з міст Івано-Франківської області, склав докладний фотозвіт про перший виїзд ретельно відремонтованої радянської «мікролітражки».

Зокрема, цей «Запорожець» може похвалитися відмінним лакофарбовим покриттям, яскравого неоново-салатного відтінку. Крім того, цьому автомобілю частково «затонували» вікна, і навіть замінили Оригінальні ковпаки коліс на більш сучасні.

Крім усього вищеописаного, нинішній автовласник, підійшов до ремонту «Запорожця» вельми серйозно — повністю відновлений навіть заводський силовий агрегат, поліпшена фронтальна оптика, а приладова панель змінена відповідно до загальної колірної гами, на таку ж яскраво-зелену. Втім, тканину сидінь теж перетягнули, але трохи не потрапили в колір — вони трохи похмурі, оскільки утилітарно сірі.

Цілком можливо, що цей ЗАЗ-965 ще в змозі здивувати оточуючих не тільки візуальним стилем, але і непоганими ходовими якостями.