Компанія Hyundai готується презентувати новий кросовер Mufasa.

В даний час тестовий прототип майбутньої моделі проходить серію дорожніх випробувань, про що свідчать шпигунські фотографії, опубліковані MotorJason, пише T4. Знімки були зроблені в Південній Кореї, причому, за неофіційними даними, Mufasa може стати ексклюзивом для китайського ринку. Виробництво кросовера організують на потужностях спільного підприємства Beijing Hyundai.

За однією з версій, під назвою Mufasa в Китаї дебютує наступник нинішнього ix35. Hyundai ix35 у його нинішньому вигляді випускається вже три роки, так що, цілком ймовірно, південнокорейський автовиробник має намір замінити його більш сучасною моделлю, принагідно відмовившись від індексу на користь імені Mufasa.

На свіжих шпигунських фотографіях автомобіль знято з корми, і ніяких розпізнавальних шильдиків на ній немає. Однак у тестовому прототипі безпомилково вгадується той самий кросовер Mufasa, який у середині лютого з’явився у базі китайського Мінпрому. У Mufasa незвичайний для марки дизайн із С-подібними ліхтарями, з’єднаними двома паралельними світлодіодними елементами, і Х-фейс, що нагадує сучасні автомобілі Mitsubishi.

Очікується, що прем’єра Hyundai Mufasa відбудеться до кінця нинішнього року, причому крім модифікації з класичним ДВЗ їй може дістатися «м’яко-гібридна» установка з електричним доваженням. Однак поки що в сертифікаційних документах згадується лише бензиновий «атмосферник» 2.0 потужністю 160 кінських сил. Привід Mufasa буде виключно передній.