На китайському авторинку розпочався продаж одного з найпопулярніших автомобілів на території Піднебесної — Nissan Sylphy 2023 модельного року. В результаті проведеного оновлення седан отримав дещо змінену зовнішність, а також ширший функціонал, повідомляє Avtosota.

Якщо говорити про зовнішність японської моделі, то після рестайлінгу їй дісталися інші радіаторні грати, а також змінена форма головної оптики. Також дизайнери відкоригували обидва бампери та встановили на автомобіль новий логотип бренду.

Розміри кузова нового Nissan Sylphy тепер складають 4652х1815х1450 мм. Колісна база досягає 2712 мм.

Автомобіль дуже економічний, оскільки комплектується гібридною установкою. Її склад включає класичний 1,2-літровий бензиновий агрегат, що видає 72 к. с., а також 136-сильний електромотор. Причому в цій зв’язці перший виступає виключно як генератор енергії, а всю міць на колеса передає електрична установка.

Витрата палива оновленого седана заявлена ​​на рівні 4,3 л на 100 км. У базових модифікаціях Sylphy покупцям також доступний 1,6-літровий атмосферний двигун, продуктивність якого становить 123 к. с. Парою йому виступає варіаторна КПП.

Щодо змін, підготовлених розробником для салону автомобіля, то тут з’явилися:

  • більш сучасний та великий тачскрин управління функціоналом,
  • адаптивний круїз-контроль,
  • покращена система, що дозволяє уникнути зіткнень з іншими учасниками руху на дорозі.

Стартова ціна оновленої моделі еквівалентна 14 500 дол.