Компанія Hyundai розсекретила чергові деталі оснащення седана Accent нового покоління, який в Індії називається Verna. В інтер’єрі новинки з’являться два великі екрани. Планується, що повноцінний дебют нового седана для ринку Індії відбудеться 21 березня 2023 року.

Медіаекрани нового Hyundai Accent/Verna стануть більшими. Якщо раніше седан комплектувався 8-дюймовим дисплеєм, то зі зміною поколінь його діагональ зросте до 10,25 дюйма. В одному блоці з центральним дисплеєм встановлять електронну приладову панель аналогічного розміру.

Управління медіасистемою у новинки залишиться частково зосередженим на фізичних клавішах, а також регуляторах, але кілька ручок, що обертаються, та ділянки сенсорної панелі між ними виконають перепризначуваними. З їхньою допомогою можна буде керувати як клімат-контролем, так і функціями медіасистеми. Повідомляється, що це рішення застосовується вперше в такому класі.

Встановлювану раніше акустику Arkamys фахівці компанії замінять преміальною системою від Bose на вісім динаміків. Передні сидіння отримають підігрів і вентиляцію, а для оформлення салону запропонують 2-колірний чорно-бежевий варіант.

Раніше повідомлялося, що модель Hyundai Accent/Verna стане більшою за свого попередника, а дизайн зовнішнього седана радикально зміниться: його адаптують до стилю більш дорогих машин компанії Hyundai. Чотиридверку оснастять двома півторалітровими двигунами на 115 і 160 к.с. на вибір, при цьому обом двигунам запропонують МКПП, а двопедальні версії Verna укомплектують варіатором або “роботом”.