Британські експерти видання WhatCar? назвали 12 найнадійніших та 12 ненадійних автомобілів у кожному класі. Останні можуть завдати власнику безліч неприємностей.

Експерти проаналізували дані близько 25 000 різних автомобілів, та розділили їх на 12 класів, повідомляє Avtosota.

Рейтинг надійності для кожного класу та моделі автомобіля заснований на відсотку авто, що вийшли з ладу під час їх експлуатації. Крім цього, враховується вартість і складність ремонту несправностей.

Hyundai Tucson став абсолютно кращим у номінації “Сімейні кросовери” та “Гібриди”.

Раніше оновлений Hyundai Tucson 2024 розкрився на перших фотографіях.

Дещо більше двох років тому компанія Hyundai презентувала останнє покоління Tucson, яке за підсумками минулого часу стало більш популярним, ніж попереднє.

Але незважаючи на успішність проекту, корейська модель зараз перебуває у середині циклу свого розвитку. Тому до ринку вже готується рестайлінговий Hyundai Tucson 2024 модельного року.

Корейська модель вийшла на дорожні випробування, завдяки яким з’явилися перші подробиці новинки (фото: newcarscoops.com). Опубліковані знімки показують, що багато деталей екстер’єру у рестайлінгового Tucson стали квадратнішими. Тобто кросовер візуально став ближчим до стилістики Palisade.

Подібність підкреслюють характерні світлодіодні смужки, що пролягають уздовж квадратних блоків із додатковою оптикою, вбудованих у передній бампер. У зв’язку з цим можна очікувати, що в рамках рестайлінгу Hyundai змінить форму решітки радіатора.