На українських заправних станціях продовжує дешевшати скраплений газ та дизельне паливо. З бензином ситуація не така однозначна. Як змінилися цінники на АЗС, показують дані щоденного моніторингу на порталі Мінфін, повідомляє Znaj.ua.

На українському ринку палива у загальній картині зберігається тенденція до здешевлення. Наприклад, середній цінник на скраплений газ уже опустився нижче за 23 гривні за літр і продовжує падати. Інші види пального також дешевшають, але не так швидко.

Так, станом на 15 березня бензин А-95 преміум пропонується в середньому по 49,21 гривні за літр. Порівняно із попереднім торговим днем ​​цінник не змінився. Водночас бензин А-95 трохи подешевшав — на 1 копійку, до 47,36 гривні за літр. Бензин А-92 у середньому коштує 46,45 гривні за літр, що на 1 копійку дорожче, ніж на день раніше.

Середній цінник на дизельне паливо обвалився одразу на 29 копійок – до 48,61 гривні за один літр. Автомобільний газ також продовжив знижуватись у ціні. Середній цінник досяг позначки 22,62 гривні за літр, що на 8 копійок дешевше, ніж попереднього торгового дня.