Екстремальний всюдихід, створений на базі старого ЗАЗ-968М «Запорожця», є справжнім витвором мистецтва. Цей унікальний транспортний засіб, створений в Україні, має високу прохідність і здатний переміщатися по воді, повідомляє Автотема.

Зовні всюдихід майже не схожий на свого попередника. Оригінальні кузовні панелі замінені на нові, спеціально спроектовані для цієї моделі. Тим не менш, передня частина і лобове скло, а також кермо і крісло водія були збережені від старого автомобіля. Задню частину було доповнено невеликим кузовом для перевезення вантажів.

Щоб забезпечити кращу прохідність всюдихода, майстер встановив на нього величезні колеса із ґрунтозачепами. Крім того, автомобіль оснащений повнопривідною трансмісією, яка забезпечує чудову керованість на різних типах поверхонь.

Незвичайно те, що всюдихід зберіг свій початковий 40-сильний двигун ЗАЗ-968М та коробку передач, також взяті із «Запорожця». І все ж цього вистачило, щоб всюдихід міг не тільки пересуватися сушею, а й плавати по воді.

Ця дивовижна машина доступна всім охочим, її вартість лише 60 000 гривень. Вона є чудовим прикладом того, як можна створити щось нове та унікальне, використовуючи старі матеріали та технології.