Hyundai переробила популярний середньорозмірний седан Sonata відповідно до інших моделей, таких як кросовер Kona, фургон Staria та седан Grandeur. Оновлений седан сильно відрізняється від попередньої Sonata, яка вперше була представлена ​​у 2020 модельному році й виглядає футуристично, як ззовні, так і всередині, пише META.

Одразу помітна світлодіодна смуга на всю ширину автівки, що тягнеться по передній частині. Також решітка радіатора та фари змінили форму. Ззаду задні ліхтарі включають подібну світлову смугу, а нижня панель виглядає більш агресивно, ніж раніше. Hyundai показала як стандартну модель, так і більш спортивну модель N Line. Обидві також мають новий дизайн коліс.

Зміни всередині зосереджені навколо двох великих 12,3-дюймових екранів, які тепер розміщені в одному вигнутому дисплеї. Компоненти приладової панелі та матеріали також зазнали змін. Рульове колесо нове, а важіль перемикання передач перенесено на рульову колонку, щоб звільнити місце на центральній консолі.

Експерти не радять великих змін у лінійці силових агрегатів Sonata, яка наразі включає 2,5-літровий рядний чотирициліндровий двигун, 1,6-літровий рядний чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, 2,5-літровий рядний чотирициліндровий двигун з турбонаддувом для N Line та гібридну систему. Більш детальну інформацію про седан ми дізнаємось уже в найближчі місяці.