В Україні є багато любителів гаражного та професійного тюнінгу, які експериментують із різними автомобілями. Нерідко автолюбителі наважуються модифікувати досить старі моделі, такі як ЗАЗ-968. Наприклад, один умілець перетворив свою «Запорожець» на українську версію Mustang.

Автолюбитель родом з України вирішив вдихнути нове життя у свій старенький ЗАЗ-968, але не просто відреставрувати, а кардинально переробити. Чоловік вклав чимало сил та часу, але старання коштували того, адже непримітний «Запорожець» став схожим на легендарний Mustang, пише Znaj.ua.

Так, умілець повністю переробив кузов «Запорожця» та пофарбував його у чорний матовий колір. Втім, зовнішній вигляд вражає не більше ніж його незвичайна «начинка». Замість стандартного мотора ЗАЗ отримав дволітровий інжекторний двигун від Opel Omega A. Трансмісію запозичили у Opel Vectra A. Передня підвіска та 13-дюймові задні гальма – з Daewoo Lanos, а задні стійки з Opel Vectra.

Автолюбитель кардинально модифікував свій «Запорожець» і в результаті в цій машині залишилося лише 14 заводських деталей.