Попри те, що випуск Запорожців припинився багато років тому, у цієї марки авто досі дуже багато шанувальників. На їхній базі збирають унікальні яскраві проєкти, і черговий продають в Україні за дуже скромні гроші, повідомляє «Стіна».

Йдеться про ЗАЗ-968М 1990 року випуску в ефектному чорно-салатовому забарвленні – власник машини вклав чимало сил у створення моделі, і її зовнішній вигляд явно приковує загальну увагу. Зовні автомобіль залишився практично незмінним, за винятком «спідниці», яка додала Запорожцю агресивного вигляду.

Салон змінився набагато сильніше, але потребує доопрацювання, оскільки всюди розкидані дроти, та й встановлено лише крісло водія.

Власник автомобіля в оголошенні вказав, що кузов лише після поварки та фарбування. Рідний двигун замінено на силовий агрегат від ВАЗ-2106, коробку перероблено з використанням частин від ВАЗ-2108, дискові гальма також ВАЗ, при цьому все збиралося з нових запчастин.

Крім того, встановлена ​​рульова рейка від Ford Sierra, електросклопідйомники, сидіння від Kia Ceed, нова стеля та тонування. Дверні карти встановлені від Таврії, в салоні гарна музика, електронне запалення та новий стартер, центральний замок.

Очевидно, що власник цього Запорожця провів чимало годин зі своїм дітищем, куди очевидно витратив і чимало грошей, але все ж таки деякі доробки все ще потрібні.

В оголошенні зазначено, що продаж здійснюється за техпаспортом, а вартість яскравого спортивного ЗАЗу становить досить скромні $1500.