До об’єктивів фотошпигунів потрапив кросовер Hyundai Ai3 — у камуфляжному захисті та на дорогах загального користування.

Субкомпактний SUV призначений головним чином для підкорення міських джунглів країн Азії. Але хто знає: не виключено, що автівка потрапить і на український ринок, пише Avtosota.

Незважаючи на те, що Ai3 орієнтований насамперед на ринки Індії та інших азіатських країн, «упакований» у камуфляж кросовер був помічений на північноамериканському континенті неподалік Полярного кола.

Вже відомо, що SUV побудований на трохи збільшеній платформі «європейського» Hyundai i10. У «табелі про ранги» кросоверів корейської марки він розташовуватиметься нижче за Creta.

Згідно з неофіційними даними, машина отримає 1,2-літровий атмосферний двигун потужністю 84 к. с. – як у i10. Виходячи з цього, можна припустити, що «малюк» буде оснащуватися або механічною, або автоматичною «п’ятиступкою».

Мікропозашляховик отримає фари головного світла, як у Creta — зі світлодіодними денними ходовими вогнями у формі латинської літери «H». А ось скласти уявлення про конфігурацію та розташування задніх ліхтарів заважає ретельний камуфляж, який використовується корейцями.

Про інтер’єр нової моделі зараз сказати що-небудь теж неможливо. Однак вже зрозуміло, що посадка водія та пасажирів Hyundai Ai3 зроблена максимально вертикальною. Оскільки конструкторам довелося втискати чотирьох людей у ​​коротенький кузов міського авто.