Випуск «Запорожців» припинився багато років тому, але це авто досі користується популярністю у любителів важкого металу. На базі ЗАЗ часто збирають унікальні яскраві проєкти.

Черговий шедевр від автолюбителів продають в Україні за дуже скромні гроші. Йдеться про ЗАЗ-968М 1990 року випуску в ефектному чорно-салатовому забарвленні, пише Znaj.ua.

Власник машини вклав чимало сил у створення моделі, та її зовнішній вигляд, і це дало результат, вона одразу привертає до себе увагу.

Зовні автомобіль залишився практично незмінним, за винятком «спідниці», яка додала Запорожцю вагомішого вигляду.

У салоні показане лише крісло водія, тому імовірно салон потребує доопрацювання.

Власник автомобіля вказав, що кузов лише після зварки та фарбування. Двигун замінено на агрегат від ВАЗ-2106, коробку перероблено з використанням частин від ВАЗ-2108, дискові гальма також ВАЗ, при цьому все збиралося з нових запчастин.

Рульова колонка від Ford Sierra, також власник встановив електронні склопідйомники, сидіння від Kia Ceed, змайстрував нову стелю та наніс на скло тонування. Дверні карти встановлені від Таврії.

В оголошенні зазначено, що продаж здійснюється за техпаспортом, а вартість яскравого спортивного ЗАЗу становить досить скромні $1500.