Свого часу з конвеєра сходило чимало модифікацій легендарного «Запорожця», але ніхто з інженерів не експериментував із автомобілем так, як це роблять прості гаражні умільці. Так, у мережі показали дуже незвичайний екземпляр – ЗАЗ-968 у кузові універсал.

Фото опублікували в instagram на сторінці 3a3_968m, повідомляє Znaj.ua.

«Запорожець» — легковий задньопривідний автомобіль із кузовом типу дводверний седан. Запорізький автомобілебудівний завод випускав чимало модифікацій машини, наприклад, у кузові пікап або для людей з обмеженими можливостями, також були експортні моделі. Втім, із конвеєра ніколи не сходив ЗАЗ у кузові універсал. Це вирішили виправити гаражні майстри.

Так, народні умільці взяли раритетний ЗАЗ-968М і трохи «почарували» над кузовом. В результаті вийшов свого роду «Запорожець» універсал.

Перше, що кидається в око – набагато більше простору в салоні, якого не завжди вистачало у стандартній версії. У такому автомобілі вже без проблем може поміститися вся родина та особисті речі.

Якби автоЗАЗ випускав такий «Запорожець», то він з величезною ймовірністю мав успіх і міг би стати непоганим сімейним автомобілем.