Запорізький автомобілебудівний завод уже давно не випускає легендарного «Запорожця», але інтерес до машини у деяких автолюбителів залишився. Деякі умільці примудряються вдихнути в автомобіль нове життя, перетворивши його на невпізнання. Наприклад, один майстер передав ЗАЗ-968 у кабріолет. Відповідне фото опублікували на сторінці zazforsoul у соцмережі instagram, повідомляє Znaj.ua.

У наші дні «Запорожець» дуже відрізняється навіть на тлі навіть найбюджетніших сучасних автомобілів, але деякі поціновувачі не дають йому остаточно піти в історію. Так, гаражні майстри нерідко переробляють або навіть осучаснюють дітище автоЗАЗу.

Так, невідомий умілець вирішив придбати кабріолет, але не був готовий витрачати на цю мрію великі гроші. На допомогу прийшов старенький ЗАЗ-968 над яким не страшно проводити експерименти. Дах автомобіля по-швиденькому обрізали і вийшов супербюджетний «Запорожець»-кабріолет для літніх поїздок.

Варто зазначити, що під час дощу поїздити на такому «кабріолеті» буде проблемно, адже судячи з фото, власник не передбачив складного м’якого даху.