Попри те, що випуск Запорожців залишився далеко у минулому, навіть у наші дні є чимало шанувальників цієї марки авто. «Старичків» реставрують і модифікують, причому на просторах Мережі можна зустріти просто неймовірні моделі, одну з яких показали в TikTok.

@poludnewitch9

Instagram: poludnevicg

♬ оригинальный звук — poludnewitch9

На відео показаний ідеальний ЗАЗ у повністю заводському стані – навіть салон машини виглядає, ніби його щойно пошили. Приладова панель, кермо, дверні карти такі самі, як і у Запорожців, які десятки років тому зійшли з конвеєра.

Але є одна «маленька» відмінність від оригінальної версії машини — силовий агрегат, який у цьому варіанті представлений двигуном V8 бітурбо об’ємом 4,8 літра. Що здатний «витворювати» цей мотор, можна лише уявити, особливо з огляду на невелику вагу ЗАЗ.

Крім того, враження справляє і цінник авто — 19 999 доларів США. Власник машини написав, що, на відміну від класичного Запорожця, у його дітищі знаходиться ABS, Airbag, ESP, клімат-контроль, круїз, підігрів сидінь та дзеркал, повний електропакет, сервокермо, датчик світла та дощу, парктронік.

Очевидно, що в автомобіль вклали величезну кількість коштів, часу і сил — всю цю пишність змогли «упакувати» практично в зовні заводський стан авто.