На автошоу у Шанхаї офіційно представили новий Hyundai Mufasa. Бюджетний кросовер надійде у виробництво з літа. Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на сайт Autohome.

Кросовер Hyundai Mufasa стане наступником моделі ix35 і доступнішою альтернативою Tucson. Його стартова ціна становитиме близько 20 000 доларів, а виробництво налагодять у Китаї. Названо автомобіль на честь персонажа діснеєвського мультфільму «Король Лев».

Новий Hyundai Mufasa 2023 багато в чому схожий з Tucson, адже теж відрізняється гранованим дизайном з розширеними крилами та величезними решітками радіатора. Привертають увагу оригінальні вигнуті фари і ліхтарі, з’єднані діодними смугами. За розмірами два кросовери можна порівняти.

Габарити Hyundai Mufasa 2023:

  • довжина – 4475 мм;
  • ширина – 1850 мм;
  • висота – 1665 мм;
  • колісна база – 2680 мм.

Якщо дизайн Hyundai Mufasa раніше вже розсекретили, салон показали вперше. Хоча модель бюджетна, на передній панелі встановлені два великі 12,4-дюймові дисплеї. Передні сидіння мають оздоблення різного кольору та розділені високим тунелем.

Комплектація Hyundai Mufasa 2023 у топовому виконанні включає шкіряний салон, панорамний дах, безключовий доступ, клімат-контроль, круїз-контроль та електропривід крісла водія.

Спочатку кросовер Hyundai Mufasa буде доступний тільки з 2,0-літровим 160-сильним бензиновим двигуном і 6-ступінчастою автоматичною КПП. Авто вагою 1464 кг розганяється до 187 км/год. Згодом з’явиться гібрид Hyundai Mufasa.