Hyundai вивела на ринок бюджетний кросовер Venue у 2019 році, а через три роки трохи оновила цю модель. Тепер, зважаючи на все, корейський автовиробник приступив до випробувань її нового покоління, яке має побачити світ на початку 2024 року.

Тестові прототипи нового Venue вдалося сфотографувати фотошпигунам з Південної Кореї. Машини, одягнені в камуфляж, попалися під час обкатки на дорогах Сеула, повідомляє Wheels News.

Повноцінно судити про те, як сильно зміниться один із найдешевших кросоверів Hyundai, поки не можна через щільне маскування. Втім, певні зміни у його дизайні можна побачити навіть з урахуванням такого камуфляжу.

Крізь сітку в чохлі проглядається нова параметрична решітка радіатора, яку нещодавно отримав оновлений кросовер Creta, а також вертикально орієнтовані фари і світлодіодні денні ходові вогні, розташовані рівнем вище.

Позаду машина має отримати оновлені ліхтарі та трохи модернізований бампер.

Які зміни чекають на технічну сторону кросовера поки невідомо. Втім, ходять чутки, що лінійку двигунів та трансмісій планова зміна генерації не торкнеться. Зараз Venue продають з 1,2-літровим бензиновим «атмосферником» та літровим «наддувним» мотором, що видають 82 та 118 кінських сил відповідно. Альтернативою виступає півторалітровий дизель на 113 к.с.

Трансмісій на вибір запропоновано одразу три – класична МКПП та інтелектуальна «механіка» без педалі зчеплення, а також 7-діапазонний «робот» із двома зчепленнями. Привід кросовера може бути лише переднім.