Автомобіль ЗАЗ – це ґрунт для фантазій автоумільців зі всього світу. Що тільки не створювали на базі цього авто – від шикарних кабріолетів та лімузинів, до пляжних багі та позашляховиків.

Але сьогодні ми представляємо нашим читачам новий, унікальний екземпляр ЗАЗ-965, який був виставлений на продаж. Для тих, хто вже знайомий з варіантами тюнінгу цієї моделі автомобіля, новинка просто вразить уяву, пише Hyser.

Автомобіль зазнав ряду змін у дизайні. На передній частині гордо розташувалися хромовані грати радіатора, крила були розширені і двокольорове забарвлення надало автомобілю особливої ​​чарівності. Антикрило на задній частині в поєднанні з фарами від Mercedes 124 надають йому неповторного вигляду.

Окрім екстер’єру салон ЗАЗ-965 також був вражаюче перетворений. Крісла та стеля були обтягнуті червоною шкірою, а вставки, що нагадують зебру, додають стильного акценту салону. Причому сидіння, кермо та передня панель є абсолютно новими елементами. Навіть люк у даху був прорізаний для зручності.

Окрім нового дизайну, цей ЗАЗ-965 отримав потужний двигун від пізнішої моделі ЗАЗ-966 потужністю 27 кінських сил, що робить його ще більш унікальним та потужним.

Це дивовижний та ефектний автомобіль, який буде чудовим придбанням для колекціонерів та любителів експериментальних проєктів. Автомобіль продається в мережі за ціною лише 999 доларів.