Hyundai перебуває в процесі перегляду зовнішнього вигляду своїх седанів по всьому світу, і на черзі – Elantra. Це перший погляд на автомобіль без камуфляжу, пише Wheel News.

На початку березня був представлений Hyundai Avante. Саме таку назву отримав компактний седан на внутрішньому ринку Hyundai у Південній Кореї. Завжди існує ймовірність того, що для різних ринків будуть доступні різні зміни зовнішнього виду, але нова партія шпигунських фотографій показує ту саму оновлену панель, яка розділяє суперечливу цільну решітку радіатора поточної моделі на верхню та нижню частини.

З новою передньою панеллю приходять тонкі фари та оновлені крила, щоб пристосуватися до змін. Новий капот має скульптурні лінії кузова, що простягаються вперед, щоб з’єднатися з аналогічними лініями на передній панелі, з великим значком Hyundai, розташованим посередині. Задня панель також оновлена, приносячи сміливий новий вигляд нижній частині з незначними змінами верхніх задніх ліхтарів. Позначка на задній частині вказує на те, що ця конкретна Elantra має обмежений рівень комплектації. Отже, автомобіль виглядає точно так само, як Avante, який ми бачили кілька місяців тому.

Хоча на фотографіях з Лос-Анджелеса не видно інтер’єру, немає підстав вважати, що він чимось відрізнятиметься від оновленого Avante, за винятком кількох технічних змін. Серед нових функцій — вбудований реєстратор, а також розумна система кондиціонування повітря, яка допомагає зменшити ймовірність появи цвілі в автомобілі.

Якщо говорити про силові агргати, то показана недавно Elantra N видає вражаючі 276 кінських сил, а стандартна Elantra отримає 2,0-літровий чотирицилиндровий двигун потужністю 147 к.с. або 1,6-літровий турбомотор потужністю 201 к.с. Є також гібрид Elantra, який використовує 1,6-літровий двигун без турбонаддуву та електродвигун на 139 к.с.

Hyundai офіційно представить оновлену Elantra 2024 року протягом наступних кількох тижнів, але не пізніше осені.