Рівень роботи та інвестицій, вкладених у тюнінг «Запорожця», справді чудовий, що призводить до вражаючого результату. За повідомленням автовласника на його сторінці, саме цей Запорожець 968М — єдиний у світі, оснащений 20-дюймовими колесами, пише Hyser.

У технічному плані у цій доопрацьованій версії практично не залишилося оригінальних деталей ЗАЗ. Автомобіль рухається 2-літровим бензиновим двигуном потужністю 150 кінських сил, що працює в парі з автоматичною коробкою передач. У автомобіль були включені різні вузли та агрегати від Honda Torneo, Toyota VITZ та Lexus RX330. В інтер’єрі представлені спортивні сидіння, стійки підвіски та інші елементи, надихнуті світом автоспорту.

Загалом модифікації та вдосконалення, внесені до цього «Запорожця», перетворили його на унікальний і вражаючий автомобіль, що демонструє самовідданість і творчий підхід власника до створення справді єдиного свого роду автомобіля.

Так, легендарні Запорожці залишаються улюбленцями справжніх ентузіастів. Є безліч автолюбителів, які експериментують із Запорожцями, роблячи з них справжні модифіковані шедеври. Даний автомобіль привертає увагу не лише на дорогах, а й у мережі.