Вже не один рік Луцькі позашляховики ЛуАЗ-969 у різних модифікаціях мають великий попит серед водіїв, а тому їх не лише купують, а й відновлюють після будь-яких несправностей.

Дуже часто майстри отримують не просто несправний автомобіль, а шматок брухту, але навіть це не заважає їм відновити автомобіль. Особливо, коли відновлення техніки ведеться на продаж, пише Wheel News.

В мережу потрапило відео на якому реставратор поетапно розповідає, як відбувається відновлення техніки: від реставрації до пошуку машин-донорів. Майстер захоплюється не лише надійність машини, а і її запчастин. Назар Войц із захопленням розповідає й показує рідкісну знахідку – вдалося викупити оригінальний кузов автомобіля ЛуАЗ 1302.

Такі рідкісні деталі можна знайти єдиним шляхом – перекупити. Адже завод виготовив деталь, в цей час виробництво збанкрутувало і закрилось, а працівники не змогли отримати обіцяних зарплат та розібрали додому те, що лежало під рукою – деталі. У світі існує лише 300 таких кузовів, які встиг випустити Луцький автозавод. Один з них потрапив до реставратора.

Ось таким чином майстри відновлюють позашляховики ЛуАЗ-969, котрі вже давно отримати авторитет надійних та практичних авто.