Загальновідомо, що легендарний «Запорожець» ЗАЗ-968М у заводському виконанні має чудову прохідність по бездоріжжю. І навіть ті, хто ніколи не сидів за кермом цієї машини, можуть знайти в мережі величезну кількість відео, що підтверджують цей факт. Але іноді трапляються справжні ексклюзивні моделі, пише «Автотема».

Якийсь ентузіаст вирішив поставити свій ЗАЗ на шасі від позашляховика. Інформації про те, який саме агрегат було використано для цього божевільного тюнінгу, немає, але проект має вельми привабливий вигляд.

Помітно, що дах автомобіля було вкорочено, тому «Запорожець» залишився без заднього дивана, ставши 2-місним. Ймовірно, такий крок було зроблено для раціонального розміщення силового агрегату, але зовнішній вигляд машини це явно не зіпсувало.

Коротка база авто дає змогу зробити висновок, що він чудово почуватиметься на будь-якому бездоріжжі. Якщо у машини під капотом є хоча б 100 к.с., то такий всюдихід пройде будь-де. А вже на міських дорогах, можна не сумніватися, така машина завжди буде в центрі уваги.

Цей проект — наочне підтвердження того, що за наявності бажання навіть із неактуальної моделі авто завжди можна зробити цікавий і практичний проект: хоч пікап, хоч позашляховик, хоч спорткар.