Зовсім недавно в старому гаражі був знайдений ще один автомобіль, який чудово зберігся. Ним є ЗАЗ-968А випущений у 1975 році. Відомо, що відразу після купівлі машину нетривалий час використовували нові господарі, після чого поставили її в гараж, де вона простояла донині. Пробіг «Запорожця» при цьому становив близько 300 кілометрів — машину навіть на облік поставлено не було, інформує «Автотема».

У комплекті з автомобілем (на головному фото) йде повний пакет документів. Всі оригінальні деталі перебувають у відмінному стані. За час тривалого зберігання в гаражі, машина вкрилася чималим шаром пилу та отримала кілька незначних вм’ятин.

Салон авто зберігся до наших днів в ідеальному стані. Білі кузовні панелі чудово поєднуються з червоним оздобленням. Виглядає салон просто шикарно.

Як відомо, ЗАЗ-968А випускали з 1973 до 1979 року. Машину обладнали травмобезпечним рульовим механізмом з енергопоглинаючим елементом у рульовому валу.

У неї були безпечні двері, ручки і замки. Гальма отримали роздільний привід на задні і передні колеса. Модель також вирізнялася зручнішими кріслами, кращими ременями безпеки та оновленою панеллю приладів. У рух такий запорожець приводиться двигуном МеМЗ-968 потужністю 43 к.с.