Інженери-самоучки дуже люблять переробляти старі автомобілі, роблячи з них справжні витвори мистецтва. Цього разу така «доля» спіткала і старий «Запорожець», який після низки переробок візуально став нагадувати Lamborghini, пише «Автотема».

Вийшло справді непогано, питання тільки в тому, де людина змогла дістати такі деталі і у скільки грошей обійшлися такі маніпуляції. Власник вирішив повністю переробити у свого авто передню частину, знявши капот, бампер, дифузор і фари. Всі ці деталі були замінені на інші, які раніше належали авто японського виробника.

Автомобіль отримав відкидні фари. Також легендарний ЗАЗ оснастили спойлером. Колір авто, найімовірніше, зберігся в оригінальному вигляді, оскільки на деяких фотографіях можна помітити, що фарба трохи облупилася.

Господар такого унікального авто не розкриває, в яку суму обійшлися перероблення. Також не уточнюється, чи були вдосконалені технічні характеристики авто, або ж все закінчилося на зовнішньому тюнінгу.

У будь-якому разі, таке авто можна ще «довести до розуму», щоб воно мало більш ефектний вигляд.

До слова, зараз можна зустріти дійсно вражаючі варіації «Запорожців». Багато власників використовують послуги професійних агенцій тюнінгу авто. Варто сказати, що ця послуга не з дешевих і може обійтися в копієчку.