Талановиті українські механіки трансформували класичний “Запорожець” у вражаючий гоночний автомобіль. Вони взяли за основу ЗАЗ-968 і перетворили його на пікап, який може позмагатися з дорогими спортивними машинами. Його неймовірні можливості були продемонстровані на каналі Allo-Garage в YouTube, інформує «Автотема».

“Запорожці” стають рідкісним видом на українських дорогах, особливо ті, що збереглися у хорошому стані. Проте завдяки ентузіастам ці авто не йдуть у забуття. Один із гаражних майстрів оживив старий ЗАЗ-968, перетворивши його з простого седана на унікальний пікап, призначений для перегонів.

Екстер’єр машини було оновлено до спортивного вигляду: на даху встановлено додаткове освітлення, а радіатор отримав нову решітку. Скоріше за все, мотор було переміщено до передньої частини авто.

Деталі про технічні характеристики пікапа ЗАЗ залишаються невідомими, але власник продемонстрував його вражаючі можливості на бездоріжжі.

Судячи з усього, було встановлено значно потужніший двигун, ніж стандартний і проведено чимало складних модифікацій. Результати цих зусиль очевидні: “Запорожець” мчить польовими дорогами, здіймаючи хмари пилу на своєму шляху.