Отримано відповідь на саме, можливо, актуальне питання щодо зовнішності майбутньої новинки: що з решіткою радіатора?

Зовнішність седана, про рестайлінг якого BMW ще тільки збирається оголосити, більше не є секретом. Якщо вірити  фотографіям з мережі, які нібито мають офіційне походження, доопрацювання екстер’єру «п’ятірки» чекають досить скромні.

І того, чого всерйоз побоювалися деякі шанувальники 5-ї серії (особливо з огляду на те, що сталося із зовнішністю «четвірки»), не сталося. Решітка радіатора седана дійсно стала іншою, але не перетворилася в гігантські «ніздрі», як у старших моделей. Дизайнери BMW обмежилися візуальним суміщенням двох половин решітки і збільшенням дози хрому на ламелях.


Крім того, у седана змінилася пластика переднього бампера і злегка доопрацьований задній дифузор (на фото новинка відображена виразно з «обвісом» M Performance), а також модернізована світлодіодна начинка фар і задніх ліхтарів.
Технічні деталі рестайлінгу поки не оприлюднені. Наявність люка на передньому крилі видає в відбитому на фотографіях седані гібридну модифікацію: найімовірніше, це BMW 530e з чотирициліндровим бензиновим мотором і електродвигуном. Зараз ця силова установка розвиває 252 к.с. і 420 Нм, але з рестайлінгом її віддача може бути дещо збільшена. Та й в цілому кількість гібридів в гамі має зрости.

Передбачається, що BMW офіційно розсекретить оновлене сімейство ще до кінця весни, а на ринку «п’ятірка» з’явиться ближче до кінця року. Відповідно, чекати появи седана в нашій країні можна тільки в 2021-му.