Концерн Chery почав продажі нового кроссовера Jetour X70 Coupe. На сьогоднішній день стало відомо, що перші покупці вже можуть отримати свої нові придбання на руки.

Китайський кросовер по ергономічним характеристикам, дизайну і інтер’єру салону є повністю молодіжним автомобілем. Вперше про новинку стало відомо 2 роки тому, першою моделлю цього бренду став Jetour X70 стандартної комплектації. Через кілька місяців автолюбителям був представлений спортивна версія кросовера X70S. У 2019 публіці був показаний кросовер X90 з трьома рядами сидінь в салоні, в кінці минулого року публіка познайомилася з масивним SUV під назвою X95. На даний момент компанія оголосила про початок продажів нового купеобразного кросовера Jetour X70 Coupe.

Оголошено старт продажів нового купеобразного кросовера Chery Jetour X70 Coupe
Кросовер X70 Coupe має деякі відмінності від звичайної моделі Jetour X70 конструкцією решітки радіатора, світловий оптикою з тонуванням, оновленими бамперами і головними фарами зі світлодіодним оснащенням.

Інтер’єр купеобразного кросовера схожий з моделлю X70, відмінності відзначаються в обробці більш якісними матеріалами та великим монітором мультимедійного комплексу.

Розміри кузова наступні: довжина 4 метри 750 мм, ширина 1 метр 900 мм, висота 1 метр 710 мм, база коліс 2 метри 745 мм, що перевищує габарити відомого кросовера Тойота РАВ 4.

Технічне оснащення складається з турбированних двигунів двох типів з об’ємом 1,5 і 1,6 літра, силовий потужністю 156 і 197 кінських сил відповідно. Силова база кросовера функціонує в тандемі з шестиступінчастою механічною або роботизованою трансмісією. Топова модель покупцям пропонується з семиступінчастою преселектірованной коробкою передач з подвійним зчепленням. Автолюбителям пропонуються кросовери тільки з передньопривідною системою управління.

Базова комплектація Jetour X70 Coupe складається з опцій ABS, EBD, системою запуску двигуна за допомогою кнопки, віртуальної панеллю приладів з монітором розміром 12,3 дюймів, електронним ручником, опцією кругової стійкості, сучасною мультимедійною системою з тачскріном 10,1 дюймів, колісними дисками розміром 18 дюймів і системою допомоги при паркуванні. Топові моделі оснащені відеокамерами кругового огляду, системою запобігання аварійних ситуацій, колісними дисками розміром 19 дюймів і панорамним дахом з люком.

Вартість нового купеобразного кросовера Jetour X70 Coupe починається від 12 900 доларів.