Автомобілі Chery доволі швидко набули популярності. Їх можна зустріти на дорогах різних країнах, і Україна не виняток.

Одна з головних причин популярності – доступна ціна. І хоча автомобілі Chery належать до бюджетного сегмента, вони мають відмінні характеристики. Давайте з’ясовувати. Експлуатація таких машин коштує відносно недорого. За необхідності ремонту купити нові запчастини на Chery вдасться за помірну ціну, тому можна не заощаджувати і купувати оригінальні деталі. Те ж саме стосується й мастильних матеріалів.

Chery пропонує різноманітний модельний ряд: хетчбек, седан, ліфтбек, мінівен, кросовер. Є моделі з багатою комплектацією, потужним двигуном – кожен може підібрати прийнятну машину для своїх потреб.

Основні переваги

До особливостей автомобілів Chery, які цінують водії, належать:

  • невисока ціна на експлуатацію;
  • доступні запчастини та мастильні матеріали;
  • економне витрачання пального;
  • багата базова комплектація;
  • різноманітний модельний ряд.

Автомобілі Chery розраховані не лише на пересування в межах міста. Є моделі, які відмінно поводяться на бездоріжжі, одна з них Chery Tiggo-4 PRO. Крім того, що модель має стильний дизайн, цей комфортний та функціональний кросовер наділений високим кліренсом, потужним двигуном, помірним витрачанням пального та збалансованими габаритами, завдяки чому він легко маневрує на дорогах. Безпека – понад усе, тому в цій моделі можна скористатись асистентом допомоги при підйомі машини вгору (HAC), електронною системою курсової стійкості (ESP), є також система допомоги при гальмуванні (BAS).

Для ефективної взаємодії з водієм машина облаштована сенсорним дисплеєм з приємним інтерфейсом та широким HD-екраном. Є також роз’єми USB для підключення різних пристроїв та технологія бездротового зв’язку – Bluetooth.

Компанія Chery пропонує користувачам широку лінійку кросоверів. Сьогодні саме ці автомобілі набули в Україні найбільшої популярності. Вона обумовлюється особливостями автомобілів цього класу.

Пріоритети кросоверів Chery

Покупці цінують кросовери Chery за такі характеристики:

  • високий кліренс, що забезпечує хорошу прохідність;
  • місткий та комфортабельний салон;
  • надійність та безпека завдяки міцній конструкції, великим розмірам та вазі;
  • естетичний, престижний зовнішній вигляд;
  • зручне керування – крісло водія у кросоверів розташоване вище, ніж у легкових автомобілів, завдяки чому водій отримує кращий огляд дороги.

Понад 13 років українці довіряють офіційному дилеру Chery. Щоб дізнатися більше про той чи інший автомобіль, відвідайте автосалон Chery, який знаходиться в Києві. Кваліфіковані фахівці нададуть детальну інформацію та обов’язково допоможуть з вибором. А потенційні покупці можуть замовити послугу тест-драйву.