Південнокорейські дилери Kia почали приймати попередні замовлення на рестайлінгові хетчбеки Morning, відомі під ім’ям Picanto. Автомобілям освіжили зовнішність і додали в палітру новий яскраво-жовтий колір.

Хетчбек Kia Picanto / Morning третього покоління представили в березні 2017 року на автосалоні в Женеві. Зараз настав час для традиційного фейслифтингу. Дилери в Південній Кореї вже приймають попередні замовлення. В ході рестайлінгу автомобілі отримали оновлену решітку радіатора, інший передній бампер, переглянуту оптику і 16-дюймові колісні диски нового дизайну.


У салоні з’явився 8-дюймовий тачскрін мультимедійної системи, а на приладовій панелі — 4,2-дюймовий кольоровий екран бортового комп’ютера. Колірна гамма поповнилася новим жовтим відтінком.

Оновлений хетчбек оснастять системою запобігання фронтальних і бічних зіткнень, а також електронним асистентом, який допомагає виїжджати з парковки заднім ходом.

У моторній гамі з’явиться модернізований 1,0-літровий «атмосферник» потужністю 76 л.с. Компанію йому складе турбомотор T-GDi того ж обсягу потужністю 100 сил. Обидва агрегати поєднуються з 4-діапазонною автоматичною коробкою передач. Південнокорейські дилери вже приймають замовлення. Слідом за цим оновлена ​​Kia Picanto вирушить підкорювати і європейський ринок. Ще два місяці тому Фотошпигуни засікли версію GT Line під час рекламної фотосесії.