Разом з концептом BMW Vision M NEXT на заході NEXTGen німецький автовиробник також представив електричний мотоцикл BMW Motorrad Vision DC Roadster.

«У цьому випадку дизайнери бренду обігравали зовнішність своїх класичних мотоциклів BMW Motorrad з двоциліндровими опозитними двигунами. Оскільки електричний двигун займає набагато менше місця, ніж його бензиновий побратим, розробники розмістили на місці ДВС електричну батарею в алюмінієвому корпусі, пише Автотема з посиланням на УНІАН.

На цьому місці вона відмінно охолоджується за рахунок повітряного потоку під час руху та спеціальних елементів, які висуваються з корпусу після того, як пілот заводить мотоцикл», — йдеться в повідомленні.

У конструкції електромотоцикла використовується вуглеволокно та полірований алюміній, світлотехніка побудована на LED-елементи й навіть на боковинах шин розмістили мініатюрні світяться елементи. Вони формують різні ефекти під час руху, що дозволяє підвищити видимість мотоцикла зі сторони, тим самим покращивши безпеку в темний час доби.

На жаль, розробники не озвучили технічні характеристики концепту BMW Motorrad Vision DC Roadster, так що нам залишається почекати, поки на його основі не зберуться випустити серійну модель. Нагадаємо, що у 2016 році BMW представила концепт електричного мотоцикла майбутнього BMW Motorrad Vision Next 100 з «гнучкою» рамою, спецкостюмом і доповненої реальністю.