011

Перед вами унікальний позашляховик Hummer H1, що побував на доопрацюванні в майстерні EVS Motors. Власник автомобіля хотів отримати універсальний транспорт, який би підходив для пересування по пересіченій місцевості, і щоб на ньому не було соромно приїхати на яку-небудь круту вечірку.

З поставленим завданням тюнери впоралися на всі 100%, зробивши цивільну версію «Хаммера» першого покоління більш ексклюзивною за рахунок косметичних оновлень і нової світлотехніки.

Дивлячись на цей автомобіль, неможливо не здивуватися різноманіттю світла. Крім чотирьох великих прожекторів на даху, по периметру верхнього багажника встановлені світлодіодні лампи. Варто відзначити, що світлодіодів у даного позашляховика особливо багато, оскільки ними замінили велику частину стандартних ламп. Позашляхові якості авто підкреслюють масивний кенгурятник в передній частині і вседорожні високі шини, в які «взуті» 22-дюймові диски ADV08 Truck Spec HD.1.

Салон обшили чорною шкірою сидіння і попрацювали над елементами обшивки. Тут також з’явилися світлодіоди в плафонах підсвічування, а скрасити час у дорозі дозволить високоякісна акустична система з великим сабвуфером в багажнику.

document.write(«»);