avto-ta-divchina-korvet-kabrio

Дівчина пропонує перехожим провезтися спочатку на кабріолеті Corvette, а потім на мікроавтобусі Toyota. У першому випадку їй ніхто не може відмовити, у другому – ні один не наважується підтримати компанію

Американський Riceman здійсний черговий експеримент – дівчина і автомобіль. Довгонога красуня російського походження зупиняє перехожих, просить провезтися з нею на шикарному Corvette Stingray Convertible і показати їй Лос-Анджелес. Звертається вона переважно до чоловіків, і ніхто не в силах їй відмовити. Причому один при цьому кидає свого приятеля, інший подругу разом зі своїм велосипедом.

Красива дівчина модельної зовнішності, автомобіль, приємний літній день … Здавалося б, все логічно. Однак все різко міняється, варто їй змінити транспортний засіб.

Тепер вона пропонує провезтися в мікроавтобусі Toyota, і вже ніхто з перехожих не бажає підтримати компанію.

Причому незрозуміло, чому це відбувається – чи то чоловіків більше цікавить автомобіль, ніж дівчина, чи то вони побоюються мікроавтобуса і красуні з російським акцентом, чи це думки, що мало куди завезе білява бестія? .. У кожному разі, їх емоції виглядають досить кумедно.

document.write(«»);