Петиція за скасування розмитнення і акцизного податку на імпорт автомобілів зібрала 25 тисяч підписів. Олег Назаренко вважає, що не варто робити сенсації з того, що АП просто розгляне петицію, адже податковий тиск на ринок з року в рік тільки збільшується.

Петиція за скасування розмитнення та акцизного податку на імпорт автомобілів, подана президенту України Петру Порошенку, вже зібрала 25 тисяч підписів громадян, необхідних для її розгляду главою держави.

Відреагує чи то в президентській адміністрації на петицію лібералізацією оподаткування, в ефірі радіостанції Голос Столиці розповів генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко.

«Насамперед, розглядає петиції Адміністрація президента, а не сам президент. Я б робив сенсації з того, що АП просто розгляне петицію»,— висловив свою думку Назаренко.

За його словами, з проханням скасувати або знизити податки асоціація, яка представляє 86 чоловік людина, звертається до всіх президентам ось уже 16 років.

«Ми бачимо тільки збільшення тиску, збільшення податків і никой лібералізації»,— вважає Назаренко.

Він додав, що якщо сума акцизного збору — це внутрішня справа України, то щоб змінити розмір мита, потрібно вносити зміни до угоди про асоціацію з ЄС.

document.write(«»);