Зростаючі обсяги виробництва електромобілів американської компанії Tesla супроводжують все нові й нові скандали і звинувачення. На цей раз в ЗМІ поширилася інформація про падіння якості складання автомобілів моделі Model 3, пише Автотема з посиланням на MMR.

Компанію звинувачують в тому, що, з метою економії на термінах виробництва електромобілів цієї моделі, на заводі перестали проводитися деякі регламентні перевірки.

Про те, що в процесі складання не проводяться всі належні за регламентом тести, розповіли робітники складального підприємства компанії, розташованого в Каліфорнії. Крім того, співробітники цього заводу поскаржилися на важкі умови праці.

Колишні і нинішні співробітники підприємства надали американському телеканалу бізнес новин CNBC фотографії, на яких видно, що елементи з пластику з тріщинами, які монтуються на Tesla Model 3, заклеєні за допомогою скотча.

У самій компанії звинувачення заперечують і заявляють, що ці історії ні що інше, як такі, що дискредитують вигадки співробітників, які «вводять в оману і не відображають практики складання і справжній характер роботи в компанії».